TRANSILVANIA BRUNCH & CULTURAL DESSERT

Sighisoara
Istoric Sighisoara Evenimente Sighisoara Obiective Turistice Sighisoara Galerie Foto Sighisoara Sighisoara Live
CONTACT
Daca vreti ca firma dvs. sa fie adaugata in catalogul de afaceri de pe infoSighisoara.ro va rugam sa ne contactati:
Telefon: 0744.372.073
E-mail: contact@infosighisoara.ro
  º Antichitati si artizanat
  º Arta si cultura
  º Business sighisorean
  º Cazare agroturism
  º Cazare camping pescuit
  º Cazare Sighisoara
  º Farmacii garda - cabinete
  º Festivaluri Sighisoara
  º Obiective turistice
  º Publicitate si imobiliare
  º Restaurant-cofetarii-pub
  º Servicii pentru turisti
  º Targul mestesugarilor
 

Sighisoara > Transilvania Brunch & Cultural Dessert

Publicitate

Transilvania Brunch & Cultural Dessert

Data adaugarii: 30-06-2011

   Transilvanian Brunch a aparut la inceputul anului 2008 ca o initiativa a asociatiei GAL Microregiunea Hartibaciu de cunoastere reciproca si colaborare in Valea Hartibaciului dar si ca un exercitiu de promovare a produselor locale (in special producatori ai BioCoop Sibiu). Totodata a fost si un bun motiv de intalnire multiculturala - in “afara orelor de program” - a celor care activeaza in turism, cultura, dezvoltare rurala si sociala, agricultura ecologica, renovare si restaurare, branse care intr-un fel sau altul se completeaza si regasesc in multe initiative si proiecte actuale.
   Brunch-urile sunt organizate de regula in ultima sambata a fiecarei luni intr-o locatie deosebita si se bucura pe langa oferta culinara si de o tematica, de ex. plimbare cu drezina pe sinele mocanitei, drumetie pe un traseu cultural, muzica deosebita, etc.
Incepand cu 2010 aceste evenimente se vor imbogati cu momente culturale ce vor pune accent pe specificul local.
   Evenimente culturale - local culture fell it / local food.tastes good.
Transilvanian Brunch - reprezinta intalnirea multiculturala a celor care activeaza in turism, cultura, dezvoltare rurala si sociala, agricultura ecologica, renovare si restaurare, branse care intr-un fel sau altul se completeaza si regasesc in multe initiative si proiecte actuale.
   Prin promovarea ritualurilor traditionale apartinand diverselor comunitati transilvanene - romanesti, maghiare, germane, roma - Transilvania Fest reprezinta o platforma pentru promovarea patrimoniului si traditiilor in randul tinerilor.
 Dupa 5 ani de success, organizatorii spera ca Transilvania Fest isi va asigura in curand un loc permanent in randul evenimentelor europene de prima importanta in promovarea agriculturii, produselor traditionale, turismului, multiculturalismului si traditiilor locale.
  Transilvania Fest 2010, prin experienta anilor precedenti (2005-2009) feedback-ul oferit de participanti dar si de massmedia in 2009, a creat un program care combina sprijinul pentru traditiile populare cu forme contemporane ale implicarii comunitare.
 

 

Copyright © InfoSighisoara.ro