Pensiunea Bella Vista Sighisoara Sighisoara

Sighisoara
Istoric Sighisoara Evenimente Sighisoara Obiective Turistice Sighisoara Galerie Foto Sighisoara Sighisoara Live
CONTACT
Daca vreti ca firma dvs. sa fie adaugata in catalogul de afaceri de pe infoSighisoara.ro va rugam sa ne contactati:
Telefon: 0744.372.073
E-mail: contact@infosighisoara.ro
  º Antichitati si artizanat
  º Arta si cultura
  º Business sighisorean
  º Cazare agroturism
  º Cazare camping pescuit
  º Cazare Sighisoara
  º Farmacii garda - cabinete
  º Festivaluri Sighisoara
  º Obiective turistice
  º Publicitate si imobiliare
  º Restaurant-cofetarii-pub
  º Servicii pentru turisti
  º Targul mestesugarilor
 

Sighisoara > Cazare Sighisoara > Pensiunea Bella Vista Sighisoara

Publicitate

Pensiunea Bella Vista Sighisoara

  Dupa ce frumoasa cetate medievala a Sighisoarei v-a dezvaluit din tainele sale, o puteti admira dintr-o alta perspectiva, de pe dealul Garii , unde se afla "Pensiunea Bella Vista". Aici veti gasi confort, liniste, ambianta deosebit de placuta intr-un décor natural de exceptie! Se poate ajunge la noi cu orice autovehicul, ce poate ramane in parcarea supravegheata a pensiunii, iar amatorii de drumetii pot parcurge usor traseul de un pitoresc inedit.
Pensiunea Bella Vista va ofera cazare pentru 22 de persoane, in 10 camere spatioase, dotate modern, spatii special amenajate pentru relaxare, fitness si divertisment, precum si posibilitatea unor plimbari reconfortante in imprejurimi, in padurea ce se intinde pe culmea dealului, ori pe liziera sa sudica, de unde se admira cea mai frumoasa priveliste a Sighisoarei in intregul ei.

Servicii:

- Toate camerele au baie proprie, televiziune prin cablu, prize conectare la internet, posibilitate de conectare la internet in interior cu wireless;
- Sala de recreere unde se poate juca tenis de masa si alte jocuri;
- Organizare de excursii cu bicicleta in mijlocul naturii;
- La cererea clientului se poate asigura transferul la aeroporturile din TG. Mures (60 km), Sibiu (90 km) si Cluj Napoca (150 km);
- La cerere se pot organiza excursii pentru vizitarea istoricelor cetati sasesti: Biertan, Slimnic , Dealul Frumos, Merghindeal, Fagaras, Saschiz si Rupea;
- Tur al orasului Sighisoara cu vizitarea cetatii si a muzeului de istorie;
- Excursii vizitarea satelor sasesti traditionale: Viscri , Crit , Malancrav;
- Excursii in natura: vizitarea rezervatiei de stejari seculari de pe platoul Breite, cercetarea ecosistemelor care ilustreaza biodiversitatea zonei de pe platoul Breite si Dealul Garii.
- Bucataria este pregatita pentru a oferi un mic dejun pe gustul d-voastra si e deschisa utilizarii ei de catre clienti, la fel si grill-ul amenajat in curtea pensiunii.

 Tarife cazare 2014:

PERIOADA
01.01.2014 - 30.04.2014
CAMERA DUBLA   110 LEI
CAMERA TRIPLA  140 LEI

01.05.2014 – 30.06.2014
CAMERA DUBLA   120 LEI
CAMERA TRIPLA  150 LEI


01.07.2014 – 31.08.2014
CAMERA DUBLA   135 LEI
CAMERA TRIPLA  170 LEI
    

01.09.2014 – 30.09.2014
CAMERA DUBLA   120 LEI
CAMERA TRIPLA  150 LEI


01.10.2014 – 31.12.2014
CAMERA DUBLA   110 LEI
CAMERA TRIPLA  140 LEI

· Tarifele din tabelul de mai sus nu se aplica pe perioada ofertelor speciale

· Tarifele nu includ micul dejun

· Micul dejun costa 15 lei de persoana

· Tarifele includ  toate taxele.

   Viata e frumoasa in sanul naturii, dar nu departe de civilizatie, intr-o locatie care va ofera sansa de a va bucura, deopotriva, atat de frumusetea cadrului natural, cat si de confortul amenajarilor moderne...Totul este la inaltime! Hopa sus!!

     Impresii - Bella Vista

 "Terasa Bella Vista e intens impodobita cu flori.. Panorama orasului insa, cetatea medievala vazuta "de sus", te atrag cel mai mult., toate sunt “over the top”. De pe terasa, pe langa cetate, mai poti admira primaria, bisericile orasului, o parte din centrul urbei, artera principala ce te aduce din Brasov, cartierul cel nou, pe care localnicii il numesc “Baragan”, cursul lenes al raului Tarnava, o parte din gara si din autogara si dealurile de vis-à-vis, al carui verde e strapuns de cateva pâlcuri de case sau vile...
   Ce mai incolo si-ncoace!, Bella Vista, aceasta pensiune asezata intr-o frumoasa padure seculara, te umple de viata! V-o recomand! Cred ca urmatoarea intalnire a AFA, ar trebui sa se desfasoare aici, pe acest deal, in fata unui munte de mici si-a unui ocean de bere, pe langa care, va asigur ca veti primi gratis “din partea casei”, si o mare portie de oxigen."
  (sursa:amfostacolo.ro)

Adresa: Cazare in Sighisoara pe Dealul Garii, la Pensiunea Bella Vista, situata la nici 2 km de centrul orasului. Totul este la inaltime! Hopa sus!!

Telefon: +40 265 779.868 ; +40 745 608.915 ; fax: +40 265 779.868

E-mail: office@bellavistasighisoara.ro

Site: www.bellavistasighisoara.ro

Pensiunea Bella Vista Sighisoara - GALERIE FOTO

Str. Dealul Garii, Sighisoara, situata la nici 2 km de centrul orasului.

Toate ofertele turistice prezentate pe site-ul InfoSighisoara, urmaresc in primul rand confortul si satisfactia clientului, potrivit celor mai inalte standarde din domeniu. Pe site-ul nostru puteti gasi orice, de la locatii luxoase de 4-5 stele, aflate in centrul istoric, la cele rustice, din mediu rural, din frumoasele imprejurimi ale Sighisoarei.

De aceea, va oferim posibilitatea sa va alegeti de pe site-ul nostru locatia dorita, intr-un mod rapid si confortabil, in functie de propriul buget, si apoi sa faceti online rezervarea dorita.

Pensiunea Bella Vista Sighisoara - Rezervare online

Nume:
Prenume:
Telefon:
E-mail:
Nr. persoane:
Nr.camere:
Din data:
Pana in data:
 
 

*Rezervarile trimise ajung direct la proprietar. In cazul in care nu primiti un raspuns intr-un timp rezonabil, va recomandam contactul telefonic. Formularul online trimis elimina orice neintelegere, privind data sau numarul de camere 

Copyright © InfoSighisoara.ro