Campul Cetatii - Han pescaresc Sighisoara

Sighisoara
Istoric Sighisoara Evenimente Sighisoara Obiective Turistice Sighisoara Galerie Foto Sighisoara Sighisoara Live
CONTACT
Daca vreti ca firma dvs. sa fie adaugata in catalogul de afaceri de pe infoSighisoara.ro va rugam sa ne contactati:
Telefon: 0744.372.073
E-mail: contact@infosighisoara.ro
  º Antichitati si artizanat
  º Arta si cultura
  º Business sighisorean
  º Cazare agroturism
  º Cazare camping pescuit
  º Cazare Sighisoara
  º Farmacii garda - cabinete
  º Festivaluri Sighisoara
  º Obiective turistice
  º Publicitate si imobiliare
  º Restaurant-cofetarii-pub
  º Servicii pentru turisti
  º Targul mestesugarilor
 

Sighisoara > Cazare agroturism > Campul Cetatii - Han pescaresc

Publicitate

Campul Cetatii - Han pescaresc

 "Campul Cetatii" se afla intr-un loc pitoresc a devenit cunoscut de multa lume ca urmare a pastravului pescuit si pregatit aici. Asta dovedeste numarul mare a oaspetilor din tara si strainatate care viziteza zilnic locul. in afara pastravului gustos vizitatorii pot sa-si probeze "talentul" lor in pescuit cu echipamentul de pescuit oferit de han. in lacuri se pot pescui pastravi curcubeu. Cei care cauta alte indeletniciri pot sa viziteze crescatoria de peste unde pot afla mai multe despre tainele acestei activitati care in zona are o traditie de aproape 100 de ani sau pot admira imprejurimile dintr-o caruta trasa de cai.

Cetatea si Lacul cu Anini

 Traseul marcat cu punct rosu porneste din centrul satului. Este un traseu mai scurt, dar avand in vedere inclinarea pantei ce duce la cetate necesita un efort fizical mai mare. Deoarece este vorba de un circuit se poate porni pe oricare dintre ramurile raului Niraj.
 La jumatatea drumului ajungem la Lacul cu Anini. Este un lac format nu demult, care a inundat o petice de padure si care ne da impresia unei miniaturi a Lacului Rosu din Muntii Hasmas. Lacul are un microclimat interesant care gazduieste o fauna si flora foarte bogata. De aici putem urca la ruinele cetatii a carui origine este necunoscuta. Istoricul Orban Balazs a considerat in lucrarea sa "Descriera Secuimii", ca dupa pozitia sa este unul dintre cetatile de aparare secuiesti.

Pastravaria

Primele lacuri au fost construite in anii 30 a secolului trecut de Lokodi Gegely. in anii comunismului lacurile au fost statalizate iar dupa evenimentele din 1989 ele au reintrat in posesia familiei Lokodi. Lacurile ofera o priveliste minunata si ocazia de a afla mai multe despre tainele cresterii pastravului curcubeu.

Valea Nirajului Mic

Traseul de o varietate peisajistica aparte poate fi parcurs si cu masina. in timp ce urcam padurile pasnice de foioase dau locul brazilor si vaii salbatice a Nirajului Mic. Nirajul in aceasta parte capata aspectul unui rau de munte cu mai multe cascade mici. Pe malul dreapta se afla cateva stane unde se poate gusta casul si urda.

Ramasitele craterului vulcanic (1777m)
O parte a traseului lung de 20 de km. o putem parcurge si cu masina iar ultimele 6 km pe jos. in acest traseu se afla mai multe piste de helicopter si lesuri care au deservit pe fostul dictator Nicolae Ceausescu. Cea mai interesanta parte insa este mersul printer jenupari si privelistea de pe culmea Saca Mare, ceea mai inalta culme dim Muntii Gurghiului. Daca avem parte de vreme senina putem admira lantul muntilor Harghita, Hasmas si Calimani.

Evenimente anuale:

Festivalul baloanelor cu aer cald!

Adresa: Cazare si restaurant! Campul Cetatii Pastravarie - Judetul Mures, Sat Campul Cetatii, Str. Pastravariei, nr. 32. Un dar al naturii!

Telefon: 0265 347 017 ; 0724 235859

E-mail: halaszcsarda95@freemail.hu

Site: www.halaszcsarda.ro

Campul Cetatii - Han pescaresc - GALERIE FOTO


Toate ofertele turistice prezentate pe site-ul InfoSighisoara, urmaresc in primul rand confortul si satisfactia clientului, potrivit celor mai inalte standarde din domeniu. Pe site-ul nostru puteti gasi orice, de la locatii luxoase de 4-5 stele, aflate in centrul istoric, la cele rustice, din mediu rural, din frumoasele imprejurimi ale Sighisoarei.

De aceea, va oferim posibilitatea sa va alegeti de pe site-ul nostru locatia dorita, intr-un mod rapid si confortabil, in functie de propriul buget, si apoi sa faceti online rezervarea dorita.

Campul Cetatii - Han pescaresc - Rezervare online

Nume:
Prenume:
Telefon:
E-mail:
Nr. persoane:
Nr.camere:
Din data:
Pana in data:
 
 

*Rezervarile trimise ajung direct la proprietar. In cazul in care nu primiti un raspuns intr-un timp rezonabil, va recomandam contactul telefonic. Formularul online trimis elimina orice neintelegere, privind data sau numarul de camere 

Copyright © InfoSighisoara.ro