Restaurant Vila Franka Sighisoara

Sighisoara
Istoric Sighisoara Evenimente Sighisoara Obiective Turistice Sighisoara Galerie Foto Sighisoara Sighisoara Live
CONTACT
Daca vreti ca firma dvs. sa fie adaugata in catalogul de afaceri de pe infoSighisoara.ro va rugam sa ne contactati:
Telefon: 0744.372.073
E-mail: contact@infosighisoara.ro
  º Antichitati si artizanat
  º Arta si cultura
  º Business sighisorean
  º Cazare agroturism
  º Cazare camping pescuit
  º Cazare Sighisoara 2021
  º Farmacii garda - cabinete
  º Festivaluri Sighisoara 2021
  º Obiective turistice
  º Publicitate si imobiliare
  º Restaurant-cofetarii-pub
  º Servicii pentru turisti
  º Targul mestesugarilor
 

Sighisoara > Restaurant-cofetarii-pub > Restaurant Vila Franka

Publicitate

Restaurant Vila Franka

    "Restaurantul Vila Franka Sighisoara" este situat intr-un cadru perfect natural, plin de verdeata, culoare, lumina, cu panorama cotidianului zgomotos. Vila Franka reprezinta intocmai ideea de prietenie si locul de intalnire cu prietenii si familia.
  Momentele de odihna sunt accesibile oricarui buzunar astfel au fost pregatite 13 bungalouri sau mai exista varianta camparii cu cortul si rulotele in zone speciale. Structurata in conceptul unui punct de agrement, Vila Franka imbina in mod placut activitatea sportiva cu ambientul reconfortant.
  Acordam atentie si oaspetilor nostri mai tineri acestia isi pot pertrece timpul in locurile de joaca caracteristice sau pot privi  impreuna cu cei mari spectacolele organizate.
  Restaurantul, va ofera un climat confortabil si elegant, iar maestrii bucatari va vor incanta gusturile cu savuroasele preparate din bucataria romaneasca si internationala, stropite cu cele mai fine bauturi, oferindu-va astfel o experienta unica.
 "Sala Panoramic"  - ideala pentru nunti, botezuri, banchete, petreceri private sau bussines, ofera posibilitatea de a organiza evenimente speciale de pana la 180 de persoane.
  Gradina de vara  - va permite sa va bucurati alaturi de prieteni de o ambianta racoroasa si placuta cu o panorama impresionanta a orasului, degustand totodata, preparate la grill sau la protap. Pentru un cadru mai intim, va stau la dispozitie foisoare cu o capacitate de 20 de locuri fiecare.

             Te asteptam sa petreci vacante de calitate...

Adresa: Restaurant cu gradina de vara, loc de agrement, foisoare, teren de sport, camping in casute si cort.. Str. Dealul Garii nr.1, Sighisoara,

Telefon: +40-265-77 10 46

Site: www.sighisoara-tourism.com

Restaurant Vila Franka - GALERIE FOTO
 

Copyright © InfoSighisoara.ro