Club Black Box Sighisoara Sighisoara

Sighisoara
Istoric Sighisoara Evenimente Sighisoara Obiective Turistice Sighisoara Galerie Foto Sighisoara Sighisoara Live
CONTACT
Daca vreti ca firma dvs. sa fie adaugata in catalogul de afaceri de pe infoSighisoara.ro va rugam sa ne contactati:
Telefon: 0744.372.073
E-mail: contact@infosighisoara.ro
  º Antichitati si artizanat
  º Arta si cultura
  º Business sighisorean
  º Cazare agroturism
  º Cazare camping pescuit
  º Cazare Sighisoara 2021
  º Farmacii garda - cabinete
  º Festivaluri Sighisoara 2021
  º Obiective turistice
  º Publicitate si imobiliare
  º Restaurant-cofetarii-pub
  º Servicii pentru turisti
  º Targul mestesugarilor
 

Sighisoara > Restaurant-cofetarii-pub > Club Black Box Sighisoara

Publicitate

Club Black Box Sighisoara

 Locatia a fost redeschisa pe data de 7 octombrie 2011, fiind complet renovata. Designul interior de exceptie, sonorizarea si luminile de  ultima generatie face ca "Black Box Club Sighisoara" sa fie "The Best Choice!" in materie de clubbing. Accesul in club este permis numai in tinuta corespunzatoare.
Organizare evenimente:
- Balul bobocilor
- Zi de nastere
- Petreceri corporate
- Petreceri tematice (8 Martie, Haloween, etc..)
- Micro-revelioane
- Alte evenimente

   Dance first! Think later!

Evenimente 2011:

 JAY BLISS -

   Black Box Club Sighisoara si JAY BLISS, te invita sambata 26 noiembrie 2011, ora 22.00, sa petreci alaturi de prieteni tai! Rezident: DJ 4PLAY. Intrarea: 15 lei/pers. Relatii si rezervari la tel: 0746 854891. Jay Bliss si-a inceput cariera in orasul natal, Sibiu, organizand petreceri rave. In doar trei ani ii "castiga" pe fanii genului din localitate si devine parte integranta a scenei electronice underground.  Cu un stil ce se incadreaza intre house si techno, cu adanci radacini in Detroit-techno, Jay este invitat in Europa si mixeaza in deschiderea unor artisti ca Loco Dice, Guy Berger, Paco Osuna, Derrick May sau Efdemin.

 DJ Optick -

  Black Box Club Sighisoara si DJ Optick, te invita vineri, 23 decembrie 2011, ora 22.00, sa petreci alaturi de prieteni tai! Rezident: DJ 4PLAY. Intrarea: 20 lei/pers. Cine intra pana la ora 24:00 primeste o bautura gratis! Relatii si rezervari la tel: 0746 854891. DJ Optick, face parte din categoria "usual suspects" la marile evenimente dance, festivaluri, evenimente de club, performand pentru un public de la cateva sute de persoane, pana la cateva zeci de mii de oameni. Probabil cel mai bun punct al lui Optick va ramane "felul" in care mixeaza, un adevarat spectacol cu care si-a castigat imensa popularitate.

 Evenimente 2012:

 - Black Box Club Sighisoara si DJ 4PLAY, te invita in fiecare vineri si sambata, intre 22:00 - 05.00, la un "Weekend Comercial Music Night", cu intrare libera, iar daca ajungi pana la miezul noptii primesti gratis o bautura din partea clubului! Vino sa petreci alaturi de prieteni tai! Relatii si rezervari la tel: 0746 854891.

Adresa: Black Box Club a fost redeschis! Elegant si complet renovat, ne gasesti pe str. Horia Teculescu 35..Dance first! Think later!

Telefon: +40 746 854891

E-mail: info@blackboxclub.ro

Site: www.blackboxclub.ro

Club Black Box Sighisoara - GALERIE FOTO
 

Copyright © InfoSighisoara.ro