Festival Blues Sighisoara Sighisoara

Sighisoara
Istoric Sighisoara Evenimente Sighisoara Obiective Turistice Sighisoara Galerie Foto Sighisoara Sighisoara Live
CONTACT
Daca vreti ca firma dvs. sa fie adaugata in catalogul de afaceri de pe infoSighisoara.ro va rugam sa ne contactati:
Telefon: 0744.372.073
E-mail: contact@infosighisoara.ro
  º Antichitati si artizanat
  º Arta si cultura
  º Business sighisorean
  º Cazare agroturism
  º Cazare camping pescuit
  º Cazare Sighisoara
  º Farmacii garda - cabinete
  º Festivaluri Sighisoara
  º Obiective turistice
  º Publicitate si imobiliare
  º Restaurant-cofetarii-pub
  º Servicii pentru turisti
  º Targul mestesugarilor
 

Sighisoara > Festivaluri Sighisoara > Festival Blues Sighisoara

Publicitate

Festival Blues Sighisoara

"Sighisoara Blues Festival" o prezenta bine cunoscuta si apreciata in mediile artistice romanesti si de peste hotare, un eveniment major indragit de toti iubitorii si simpatizantii blues-ului. Editiile precedente care treptat au ridicat festivalul la rang international au confirmat interesul tot mai crescut, pentru blues al Sighisorenilor, locuitorii acestui vechi oras fondat de emigranti germani, acum mai bine de noua sute de ani. Sighisoara sau Schäßburg cum se numeste in limba emigrantilor saxoni, este cunoscuta si ca "Perla a Tansilvaniei", unul dintre cele mai interesante si fascinante orase medievale, care prin magnifica cetate a devenit un adevarat monument de istorie si cultura.

 Blues-ul si istoria reunite sub sloganul pentru cei care iubesc blues-ul vor aduce pe scena festivalului nume de varf ale blues-ului din intreaga lume. Sighisoara Blues Festival, iata o incitanta si generoasa invitatie pentru iubitorii blues-ului, dar si pentru cei care vor deveni... dependenti de acesta muzica.
 Este singura manifestare culturala de prestigiu de acest gen din tara , se desfasoara in luna februarie a fiecarui an, in Sala de Spectacole a Casei de Cultura "Mihai Eminescu". Fiind un eveniment cultural cu participare internationala, festivalul isi propune promovarea blues-lui, gen muzical care, desi e slab reprezentat pe scena nationala, se adreseaza unui public tot mai numeros in ultima vreme. Sighisoara Blues Festival este organizat de Asociatia Culturala Sighisoara Blues Hospital in parteneriat cu Primaria municipiului Sighisoara.
    Bine ai venit in lumea blues-ului!

  Jam session-urile vor avea loc in crama Hotelului Sighisoara, din Cetatea Medievala.

Adresa: Bine ai venit in lumea blues-ului.. Prezentator Berti Barbera!

Telefon: 

Copyright © InfoSighisoara.ro