Locuri de pescuit Sighisoara

Sighisoara
Istoric Sighisoara Evenimente Sighisoara Obiective Turistice Sighisoara Galerie Foto Sighisoara Sighisoara Live
CONTACT
Daca vreti ca firma dvs. sa fie adaugata in catalogul de afaceri de pe infoSighisoara.ro va rugam sa ne contactati:
Telefon: 0744.372.073
E-mail: contact@infosighisoara.ro
  º Antichitati si artizanat
  º Arta si cultura
  º Business sighisorean
  º Cazare agroturism
  º Cazare camping pescuit
  º Cazare Sighisoara 2021
  º Farmacii garda - cabinete
  º Festivaluri Sighisoara 2021
  º Obiective turistice
  º Publicitate si imobiliare
  º Restaurant-cofetarii-pub
  º Servicii pentru turisti
  º Targul mestesugarilor
 

Sighisoara > Cazare camping pescuit > Locuri de pescuit

Publicitate

Locuri de pescuit

Lacul BEZID - Taxa: 20 lei - Permis: AGVPS
Locatie: La iesirea din Sg. de Padure spre satul Bezid. Este la 39 km de Tg.Mures si la 47 km de Sighisoara, pe D.N.13A, Balauseri- Sovata.
Specii de pesti: crap, caras, clean, sobar, salau, somn, biban, amur.
Lacul IERNUT - Locatie: Dinspre drumul de la Tg. Mures spre Cluj, dupa iesirea din Iernut, pe partea dreapta se vede balta ... Sunt mai multe cai de acces, dar calea cea mai sigura de acces e la intersectia cu soseaua unde se face legatura cu termocentrala si continui pe aceasta sosea pana ce pe dreapta vezi un indicator pentru statie de autobuz ... acolo trebuie s-o iei la dreapta pe un drum pietruit care ajunge pana la marginea baltii. O alta cale e din centru din Iernut spre Band. Specii de pesti: crap, caras, salau, somn.
Lacul FARAGAU - Taxa: 15 lei Locatie: In raza localitatii Faragau, pe drumul judetean ce uneste Faragaul de Dumbravioara. Linga drum se poate opri, cam la 5 metri de lac sau pe partea opusa drum cu pamant. Specii de pesti: crap, caras, stiuca, rosioara, somn.
Lacul VOIVODENI - Un loc se pare interesant, se prinde bine. Taxa: ... Localizare: Dumbravioara, stinga spre Glodeni, dupa Voivodeni, cu masina se poate ajunge pina la lac. Specii de pesti: crap, caras, clean, cteno, fitofag.
Lacul MIHESU DE CAMPIE: Taxa: ... Localizare: Situat la aprox 5 km de Zaul de Campie. Cai de acces: sosea asfaltata, cale ferata. Specii de pesti: caras (in cea mai mare parte), rar crap, salau.
Lacul PASTRAVARIA: Taxa: 16 lei Localizare: Satul Campul Cetatii. Localizare - pe soseaua dintre Sovata si Reghin, cam la 10-15 km de Sovata. Specii de pesti: pastrav.
Lacul SAULIA: Balta are 36 ha si un pescar poate folosi cate undite doreste. Taxa: 15 lei Localizare: Situata chiar in localitatea Saulia, la 40 de km de Tg. Mures. Specii de pesti: crap, caras, biban, rosioara si salau..
Lacul TAURENI: Taxa: ... Localizare: Localitatea Taureni este situata la 17 km de loc. Ludus, pe directia Zau-Sarmasu. Specii de pesti: crap, caras, salau.
Lacul TOLDAL - Taxa: 15 lei Localizare: Se afla la 30 de km de Targu Mures, se poate ajunge destul de usor. Specii de pesti: crap, caras, salau.
Lacul UILA - Taxa: ... Localizare: Intre Batos si Uila, trecand printr-o livada se poate ajunge la lacuri. Specii de pesti: Lacul UILAC: Taxa: Permis AGVPS Localizare: Balta se gaseste la 17 km de Sighisoara, din localitatea Vinatori se ia la stinga, dupa care urmeaza 5-6 km de drum relativ rau. Specii de pesti: crap, caras.
Lacul ZAU DE CAMPIE - Taxa: 20 lei Localizare: . Specii de pesti: somn, salau, crap si caras.
Lacul SANCRAIU DE MURES (PESTISORUL DE AUR) -  Taxa: 15 lei Localizare: Acces din Sancraiu de Mures, spre cartierul Rasaritului, inainte de intrare in cartier la dreapta. Specii de pesti: crap, caras, rosioara, biban.

Adresa: Pentru pescarii pasionati de pescuit, aici gasiti informatii relevante despre locurile de pescuit din imprejurimile Sighisoarei.

Telefon:

Site: www.infosighisoara.ro

Locuri de pescuit - GALERIE FOTO
 

Copyright © InfoSighisoara.ro