Dulceturile Transilvaniei - marca The Art of DAR Sighisoara

Sighisoara
Istoric Sighisoara Evenimente Sighisoara Obiective Turistice Sighisoara Galerie Foto Sighisoara Sighisoara Live
CONTACT
Daca vreti ca firma dvs. sa fie adaugata in catalogul de afaceri de pe infoSighisoara.ro va rugam sa ne contactati:
Telefon: 0744.372.073
E-mail: contact@infosighisoara.ro
  º Antichitati si artizanat
  º Arta si cultura
  º Business sighisorean
  º Cazare agroturism
  º Cazare camping pescuit
  º Cazare Sighisoara 2021
  º Farmacii garda - cabinete
  º Festivaluri Sighisoara 2021
  º Obiective turistice
  º Publicitate si imobiliare
  º Restaurant-cofetarii-pub
  º Servicii pentru turisti
  º Targul mestesugarilor
 

Sighisoara > Cazare agroturism > Dulceturile Transilvaniei - marca The Art of DAR

Publicitate

Dulceturile Transilvaniei - marca The Art of DAR

  Prezentate intr-o formula de lux, dulceturile Transilvaniei, atat de apreciate de printul Charles, au cucerit Parisul, la un salon international de produse rafinate. Costa 365 de euro bucata, exact cate zile de truda si soare sunt intr-un an. Recipientele sunt lucrate cu migala, de artisti in sticlarie si in arta bijuteriei, si fiecare este asezat intr-o rama de lemn, alaturi de o lingurita de argint, ca la marile curti boieresti.
Dulceata din fructe de padure, dar si din faimosul rubarbar de la Saschiz ori Viscri, l-a cucerit de cativa ani pe printul Charles.
Iar mierea din florile salbatice, crescute prin pajistile si livezile Transilvaniei, a poposit de mult pe mesele de la curtea Angliei.
Iata ca o fundatie a reusit sa atraga atentia asupra dulceturilor parfumate din zmeura si mure chiar si celor mai pretentiosi degustatori, la Paris. Iar modul de prezentare e de mare clasa.
Editia este limitata: vor fi doar 1001 de produse, ca in basmele orientale.
Un artist sticlar a creat, in fabrica lui de langa Sibiu, recipiente unicat.
Intr-un astfel de vas fructele par si mai savuroase. Minunate sunt si linguritele din argint masiv, produse in atelierul unui bijutier din Turda.
Primul recipient a fost cumparat de un avocat englez care locuieste la Paris de cativa ani si e hotarit acum sa isi petreaca o vacanta si in Transilvania.
Fundatia vrea sa realizeze, in curand, si amfore din sticla, pentru siropuri naturale din fructe. Iar pentru fiecare vanzare s-a angajat sa planteze cate 5 stejari.

 Sursa: Pro TV

 Scopul lansarii acestui produs, The Art of DAR este promovarea regiunilor Tarnava Mare si Valea Barcaului, a biodiversitatii bogate, a mestesugarilor si produselor din cele doua zone.
Produsul se poate achizitiona de pe site-ul www.artofdar.ro , din data de 22 octombrie.

 Unicitatea acestuia se datoreaza calitatii superioare a produselor: mierea din Valea Barcaului si gemul, preparat dupa o reteta speciala a Gerdei Gherghiceanu din Viscri, regiunea Tarnava Mare. Aceste zone sunt recunoscute pentru biodiversitate si pamantul curat, fara urma de ingrasaminte chimice sau insecticide.

 Exclusivismul produsului provine din crearea unui ambalaj special, de cei mai buni mestesugari locali si numarului limitat, 1001 de bucati pentru fiecare zona: Tarnava Mare si Valea Barcaului.
The Art of DAR, contine produsul dulce: miere sau gem, recipientul din sticla argintat, realizat manual si inseriat, lingurita de argint cu logo-ul zonei, suportul din stejar lustruit cu ceara de albine. De asemenea, pentru fiecare produs vandut se vor planta cinci stejari, care vor purta numele detinatorului.

 

Adresa: Un produs exclusivist, sub marca The Art of DAR, din doua regiuni ale Transilvaniei, Tarnava Mare si Valea Barcaului, reprezentate de Fundatia ADEPT Transilvania si AGAPIS, Salaj.

Telefon:

Site: www.artofdar.ro

Dulceturile Transilvaniei - marca The Art of DAR - GALERIE FOTO
 

Copyright © InfoSighisoara.ro